Over mij

'Ik geloof dat ieder mens op de wereld is met een reden.'

Ik ben Wolter Alkema. Door allerlei omzwervingen in mijn leven, ontdekte ik dat leven naar je hart voor mij heel belangrijk is.

Soms deed ik wat ik leuk vond. Maar ik ken ook tijden van sleur. Dan dacht ik, ‘Het hoort erbij, er moet brood op de plank komen.’ 

Toch voelde ik altijd dat het anders kon. Dat het samen kon gaan. Brood op de plank én doen waar je graag wakker voor wordt.

Ik heb de diepe overtuiging, dat wij als mensen mooier worden, als we ons hart volgen. Ik geloof dat er een diepere betekenis achter ons leven schuil gaat wat onze daden zin geeft. 

Wat is jouw doel in dit leven? En hoe kun je dit vertalen naar je werk? Het antwoord op die vraag zit al in jou. Graag ga ik daar met jou naar op zoek. Het Passieprofiel gebruiken we als ideaal hulpmiddel om jou en je carrière diepgaand te transformeren.

Doe waar jij voor gekomen bent. En volg je hart. Als je wilt, help ik je daarbij!

Wolter Alkema

Mijn eigen ontdekkingstocht

Van alles naar niets

Ooit was ik een voorganger, ik sprak voor groepen over de hele wereld. Spreken met veel overtuiging en inspiratie was mijn lust en mijn leven.

Tot ik tot bepaalde inzichten kwam, inzichten die niet meer pasten bij mijn rol. Het spreken en alle pastorale taken stopten. Ineens moest ik met met mijn handen werken om rond te komen.

Dat was geen ramp, maar op de lange duur werkte het niet. Wat ik deed, was niet in lijn met mijn innerlijke verlangens.

Ik miste een duidelijk plan

Maar wat wilde ik dan wel? De kloof tussen het leven wat ik niet meer wilde, en het leven waar ik naar verlangde, wist ik niet te dichten.

Ik miste support, overzicht en een duidelijk plan. Uiteindelijk vond ik deze dingen in een traject: Het Passie Profiel. In drie maanden ga je naar de kern van wie je wérkelijk bent. En zo ontdek je wat bij jou past.

Verborgen mogelijkheid!

Toen ik dit traject doorliep merkte is dat het precies was wat ik nodig had.

Ik ontving veel inzichten. Een belangrijke was dat ik bevestigd kreeg dat ik graag wilde coachen en trainen. Coach was ik al sinds mijn  diplomering in 2018.

Gecertificeerd  Coach voor het Passieprofiel

Dat Passieprofiel vond ik zo’n mooie manier van werken, dat ik besloot mijzelf hierin te specialiseren. Ik wil mensen effectief begeleiden zodat ze hun verlangens daadwerkelijk realiseren. 

Ik geloof in Bestemming

Ik geloof dat ieder mens op de wereld is met een reden. Die reden geeft zin aan je leven. Ik geloof dat je bestemming vaak overeenkomt met waar je blij en gelukkig van wordt. Als je diepere lagen van geluk bij jezelf aanboort, heb je grote kans dat je daar jouw bestemming vindt.

Het uitleven van zo’n bestemming via onze carrières, is in mijn visie zowel spiritueel als praktisch.

Zo’n proces geeft veel voldoening en wellicht is het zelfs een stap voor jezelf en de mensheid in de evolutie van ons bewustzijn.

Zo wordt je dagelijks leven en werk in feite een spirituele reis!

Neem de eerste stap!

Ben je klaar met je huidige carrière? Of een deel ervan? Gun jezelf dan in ieder geval één stap: een afspraak met mij.

We kijken samen of ik jou verder kan helpen. Daarna bepaal jij of wij samen aan de slag gaan.

Vul hieronder je gegevens in, en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

    Binnen 24 uur heb je een reactie.

    (Visited 194 times, 1 visits today)