Aan de slag!

Ontdek jouw 'One Word'

Het principe ‘One word’ is bedacht door Evan Carmichael. Zijn boek ‘Your one word’ is een bestseller. Hij schreef dit boek voor ondernemers en bedrijven. Je leest over de successen van bedrijven als Apple en Coca Cola. Maar het idee is ook toe te passen op mensen, op jou. 

Geef jezelf focus

Het woord van Martin Luther King was Gelijkheid. En dat van Oprah Winfrey, Heart. Dit woord hielp hen succesvol te worden. Het gaf hun boodschap en daden een scherpe focus.

Er is ook een woord dat bij jou hoort. Een woord dat jouw leven kan veranderen. Dit ene woord neem je mee op je reis. Die reis wordt een stuk eenvoudiger. Simpelweg omdat je heel veel rommel en afleiding naast je kunt laten liggen. Eenvoud en focus zorgen voor duidelijkheid en succes! 

Jouw woord past bij jouw bestemming

Ik ben ervan overtuigd, dat jij door dit woord in verbinding komt met je bestemming. Met de diepere drijfveren achter je bestaan. Je krijgt hulp van de onzichtbare geestelijke werkelijkheid uit het universum. Daardoor kan jij tegelijk effectief, succesvol en gelukkig zijn.

Vind jouw One Word!

Download hieronder de PDF. Hiermee ontdek je jouw ‘One Word’. De oefening kost je ongeveer een half uur tot een uur. Na afloop heb jij jouw woord. Vul hieronder je gegevens in, en je ontvangt de PDF met uitleg & opdracht in je mailbox.

Succes!

Wolter Alkema

Vul je gegevens in, en vind jouw 'One Word'

    (Visited 5 times, 1 visits today)